Geel en grijs
vrijdag 18 oktober 2019 | Trends

Geef je interieur een vibe met geel

De laatste jaren zien we de kleur geel steeds vaker in het interieur terugkomen. Waren het eerst nog de felle kleuren geel, nu zijn het vooral de warmere geeltinten die het heel goed doen. Niet alleen in de accessoires zien we dat terug maar ook in de vloeren. Wat dat betreft is geel een veelzijdige kleur die in ieder seizoen z'n plek weet te vinden: in de zomer geeft geel een vrolijk, opgewekt en energiek gevoel terwijl in de herfst en winter de juiste tint geel een warm en behaaglijk gevoel geeft.

Ambiant weave tex muisgrijs

Grijs gaat hand in hand met geel en is een echte sfeermaker, het wordt ook weleens het nieuwe blauw genoemd. Het combineert zo goed omdat het de kleur geel afremt waardoor het niet overheerst maar juist een fijn gevoel geeft. Combineer bijvoorbeeld een mooie Ambiant PVC betontegel met een geel Ambiant karpet, kamerbreed tapijt of met de nieuwe kwaliteit Ambiant Weave Tex (zie afbeelding). Deze kwaliteit combineert de natuurlijke en stoere look met zijn warme kleuren wat een ongekend mooi effect heeft.

Jack stylistMet de vloer als basis kun je met accessoires heel snel die kenmerkende seizoensfeer creƫren, het hele jaar door. De Ambiant collectie harde en zachte vloeren is dan ook een inspiratiebron voor veel stylisten en woonwinkels. Kortom, geef je interieur een boost en durf te kiezen en te combineren. Benieuwd geworden naar de nieuwste trends in de vloerencollectie van Ambiant? Klik hier voor de Ambiant speciaalzaak bij u in de buurt.