Over LaminaatXpress

LaminaatXpress, simpelweg de beste en mooiste vloer tegen de scherpste prijs in Capelle aan den IJssel....

Het kiezen van een nieuwe vloer is niet eenvoudig. De eigenschappen moeten passen bij uw manier van leven en uw woonstijl. En dan moet u vervolgens beoordelen of uw keuze de beste koop is met het oog op kwaliteit, levensduur, onderhoud en prijs. Ambiant maakt het kiezen een stuk eenvoudiger.

De ambiant collectie bestaat uit laminaat, tapijt, vinyl en pvc vloeren collecties die volledig zijn afgestemd op uw wensen en de huidige woontrends. Voor elke woonstijl een vloer of om het anders te omschrijven, welk woonblad u ook leest. LaminaatXpress in Capelle aan den IJssel heeft de vloer waarbij u zich thuis voelt.

Dat kan alleen als je als je waarmaakt wat we u beloven. U mag ons, net als onze dealers, houden aan onze kernwaarden eerlijkheid, betrouwbaarheid en de beste prijs-kwaliteit verhouding in de markt. In gewone spreektaal betekent dat u met elke ambiant vloer een kwalitatief hoogwaardige vloer in huis haalt voor een alleszins passende prijs. En mocht er onverhoopt iets misgaan, dan kunt u vertrouwen op onze buitengewone service.

LaminaatXpress is dé specialist als het gaat om laminaat en PVC vloeren. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor tapijt, vinyl, trapbekleding en renovatie en raambekleding. U wordt in onze showroom voorzien van professioneel advies door vakbekwame mensen. Wij werken met een eigen vakkundig stoffeer team dat van iedere woning een paleis weet te maken. Wij zien u graag in onze showroom aan de Molenbaan 1 in Capelle aan den IJssel

0