laminaat

natuurgetrouw en betaalbaar!

Ambiant laminaat vloeren, duurzaam en perfect afgewerkt voor elke woonsfeer

De Ambiant laminaatcollectie heeft een ruime collectie die bestaat uit trendy laminaatvloeren, verkrijgbaar in verschillende dessins en formaten. Veel Ambiant laminaatvloeren hebben een natuurlijke uitstraling, dat zorgt gelijk voor sfeer in huis. De goede verhouding tussen prijs en kwaliteit zorgt er voor dat jaarlijks tienduizenden consumenten kiezen voor een Ambiant laminaatvloer.

bekijk de collectie

  • Natuurgetrouwe en betaalbare laminaatvloeren

    Laminaatvloeren zijn een alternatief voor de veel duurdere en meer onderhoudsintensieve houten of parket vloeren. In de Ambiant laminaat collectie zitten zeer natuurgetrouwe en betaalbare laminaatdecors, waarbij het reliëf van de plank zelfs overeenkomt met de print. In vaktaal wordt dit Embossed In Register (EIR) genoemd, we spreken liever van ‘natuurgetrouw’. Dan begrijp jij het ook. Het verschil tussen een laminaatvloer en een echte houten vloer is soms nauwelijks te zien of voelen. Ga dit vooral eens ervaren bij een woninginrichter bij jouw in de buurt.

    maak een afspraak

Profiteer van de voordelen van laminaat

Je ziet en voelt een houten vloer, maar je profiteert van de voordelen van laminaat. Dit betekent dat een Ambiant laminaat vloer zich relatief eenvoudig laat verwerken (met dito lage kosten), eenvoudig in onderhoud is, zeer goed bestand is tegen krassen en zich gemakkelijk laat reinigen. Dat is wel zo prettig als er huisdieren of kinderen in jouw huis rondlopen. Of wanneer je jouw tijd simpelweg aan andere zaken wilt besteden.

Laat je verrassen door de ruime keuze aan decors

Waarom Ambiant laminaatvloeren?

Voor elke woonstijl een laminaatvloer of om het anders te omschrijven, welk woonblad je ook leest, binnen de Ambiant laminaatcollectie is er altijd wel een laminaatvloer die in jouw interieur past.

Maak gebruik van onze roomconfigurator