PVC

de basis voor al jouw
mooie woonmomenten

Ambiant PVC vloeren voor iedereen

PVC vloeren zijn, mede door de ambiant PVC vloerencollectie, een enorme trend in Nederland. Tien jaar geleden al maakte Ambiant PVC vloeren toegankelijk en betaalbaar voor de Nederlandse markt. En dat doen we nog steeds. Ruime keuze, kwaliteit en een betaalbare collectie PVC vloeren, dat is waar Ambiant voor staat. Met de toevoeging van 6 prachtige vtwonen PVC vloeren is de collectie zeer compleet.
Zo vind je voor iedere woonstijl de perfecte vloer.

bekijk de collectie

Kies voor een unieke vloer uit de vtwonen by ambiant PVC collectie

In samenwerking met de stylisten van vtwonen hebben we de Ambiant PVC collectie uitgebreid met zes prachtige vtwonen vloeren.
De vtwonen by Ambiant PVC collectie is met haar unieke decoren dan ook volledig afgestemd op de laatste woontrends.

Kies bijvoorbeeld voor een klassieke visgraatvloer, een traditionele rechte houten plank of juist een industriële tegel. Alle kwaliteiten zijn verkrijgbaar in een verlijmde uitvoering of met een clickverbinding en zijn voorzien van alle voordelen die de ambiant PVC collectie bezit. Benieuwd naar de collectie?


  • Ambiant PVC vloeren zijn stil, geluiddempend, sterk en duurzaam

    Over Ambiant PVC lopen is dan ook een waar feest, jouw voetstappen worden geabsorbeerd waardoor bijvoorbeeld het klakken van schoenen tot het verleden behoort. Ambiant pvc dryback vloeren hebben, doordat ze zijn verlijmd aan de basisvloer, een zeer goede geluidsdemping naar beneden toe. Ambiant pvc click heeft, om de geluidsdemping van dryback te benaderen, een extra kurklaag aan de onderzijde. Wel zo prettig voor jouw onderburen. Daarnaast heeft Ambiant PVC een hoge slijtweerstand, waardoor je vloer bij normaal gebruiken jaren meegaat. Dit maakt Ambiant PVC tot de meest duurzame vloer, voor nu en in de toekomst.

    maak een afspraak

De voordelen van een ambiant PVC vloer

Ambiant PVC vloeren zijn perfect voor intensief gebruik. Voor jonge gezinnen bijvoorbeeld, waar speelgoed het vloerbeeld bepaalt.
Heb je een glas drinken laten vallen en is het een chaos rond de eettafel na etenstijd? Dan reinig je de vloer simpel en snel!

Ambiant PVC vloeren zijn vochtbestendig, gemakkelijk te reinigen en erg hygiënisch doordat vuil niet kan doordringen in de gesloten toplaag. Dat is ook ideaal voor huisdieren.


PVC vloeren voor ieder budget

gezondheid

Jouw gezondheid, onze prioriteit

Ambiant hecht zeer veel waarde aan jouw gezondheid en het milieu. Daarom is ambiant PVC geheel ftalaatvrij en voorzien van biologische weekmakers. Zo ben je zeker dat er geen vervuilende grondstoffen in jouw vloer zitten. Om het PVC toch soepel te maken gebruiken we biologische weekmakers. Deze ‘goede’ weekmakers zijn geheel afbreekbaar en onschadelijk voor jouw gezondheid en het milieu.

Maak gebruik van onze roomconfigurator