Kleed je vloer en raam aan

De mooiste raamdecoratie en vloerbedekking

Alles voor raam en vloer vind je bij De Geus Tapijt en Gordijnen in Puttershoek

In ons assortiment hebben we gordijnen en inbetweens. Ook vind je bij ons raamdecoratie zoals rolgordijnen, plisségordijnen, vouwgordijnen, lamellen of duorolgordijnen. Voor de vloeren hebben we PVC, vinyl of laminaat. Kleed je woonruimtes aan met smaak, aandacht en balans. Laat je verrassen door de collectie van De Geus Tapijt en Gordijnen, de vloer- en raamdecoratiespecialist bij jou in Puttershoek.

We
dress
your
home

Tapijt

Tapijt is een echte sfeermaker: warm, zacht en stijlvol. Ga ja je voor hoogpolig of heb je toch liever een frisé tapijt onder je voeten?

Lees verder

PVC-vloer

Met de juiste PVC maak je een echt statement in je inrichting. Gemakkelijk in onderhoud met een lange levensduur. Wil jij dit gemak ook op je vloer?

Lees verder

Vinyl

Vinyl van goede kwaliteit is zacht, ietwat verend, maar toch sterk. Gemakkelijk schoon te houden. Ga jij voor een kleur of dessin op je vloer?

Lees verder

Laminaat

Laminaat, vertrouwd en degelijk. Ons laminaat is er in prachtige houtkleuren. Ga jij voor een licht vergrijsde vloer of een donker klassieke variant?

Lees verder

Vloerkleed

De smaakmaker in je interieur: een vloerkleed. We hebben ze in verschillende dessins, in vele kleuren en op maat. Ga jij voor een rond of rechthoekig karpet?

Lees verder

Maak een afspraak

Maak een afspraak met De Geus Tapijt en Gordijnen in Puttershoek om je woondromen door te spreken. We hebben liefde en aandacht voor elk interieur.