Ambiant laminaatvloeren bekijk de laminaat collectie

Ambiant laminaat vloeren in de regio Keldonk, Veghel en Gemert, duurzaam en perfect afgewerkt

Wat goed dat u een kijkje komt nemen bij onze Ambiant laminaat vloeren! Ambiant heeft een ruime collectie met moderne laminaatvloeren. De goede verhouding tussen prijs en kwaliteit zorgt er voor dat jaarlijks tienduizenden consumenten kiezen voor een Ambiant Laminaatvloer. Of het nou om smaak of budget gaat, bij Ambiant slaag je altijd.

bekijk de laminaat collectie
kleineafbeelding_laminaat4.jpg

Natuurgetrouwe en betaalbare laminaatvloeren in de regio Keldonk, Veghel en Gemert

Laminaatvloeren zijn een alternatief voor de veel duurdere en meer onderhoudsintensieve houten of parket vloeren. In de Ambiant Laminaat collectie zitten zeer natuurgetrouwe en betaalbare laminaatdecors, waarbij het reliëf van de plank zelfs overeenkomt met de print. In vaktaal wordt dit Embossed In Register (EIR) genoemd, we spreken liever van ‘natuurgetrouw’. Dan begrijpt u het ook. Het verschil tussen een laminaatvloer en een echte houten vloer is soms nauwelijks te zien of voelen. Ga dit vooral eens ervaren in onze mooie winkel in Keldonk

kleineafbeelding_laminaat3.jpg

Profiteer van de voordelen van laminaat

Je ziet en voelt een houten vloer, maar je profiteert van de voordelen van laminaat. Dit betekent dat een Ambiant Laminaat vloer zich relatief eenvoudig laat verwerken (met dito lage kosten), eenvoudig in onderhoud is, zeer goed bestand is tegen krassen en zich gemakkelijk laat reinigen. Dat is wel zo prettig als er huisdieren of kinderen in uw huis rondlopen. Of wanneer u uw tijd simpelweg aan andere zaken wilt besteden.

kleineafbeelding_laminaat2.jpg

een duurzame keuze kwaliteit is meer dan levensduur

Duizend mensen, duizend meningen. Dat blijft. Toch is het wel prettig dat er meer keuze is dan berken en berken. Daarom hebben wij een ruime keuze aan decors in de Ambiant Laminaat collectie opgenomen. Denk bijvoorbeeld aan naaldhout, maar natuurlijk ook aan eiken. Wilt u een rustige, of juist heel rustieke uitstraling? Hebben we! Ah, u zoekt een tegeldecor? Maar dan wel prettig in onderhoud en vriendelijk voor de kinderen zegt u? Hebben we ook, want in de Ambiant collectie zijn tevens diverse tegel of beton look vloeren opgenomen, ook met natuurgetrouwe oppervlaktestrucuren. Laat u verrassen door de Ambiant laminaat collectie! U vind ons in de regio Keldonk, Veghel en Gemert

Waarom Ambiant laminaatvloeren?

Voor elke woonstijl een laminaatvloer of om het anders te omschrijven, welk woonblad u ook leest, Ambiant heeft de laminaatvloer waarbij u zich thuis voelt.

AddThis disabled due to cookie consent.