De basis voor al je mooie woonmomenten Bekijk de tapijt collectie

Ambiant tapijt in de regio Keldonk, Veghel en Gemert, ongeëvenaard comfort

De wekker gaat, u opent uw ogen. U slaat de deken open en zet uw voeten naast het bed. Uw voeten laten zich omsluiten door een zacht en warm tapijt. Heerlijk he?

De Ambiant Tapijt collectie is met ruim 25 jaar bestaansrecht niet meer weg te denken bij de Nederlandse woninginrichters. Miljoenen vierkante meters Ambiant Tapijt zijn in die periode verkocht. Dan moet het wel goed zijn, nietwaar? Ieder jaren passen wij de tapijt collectie aan op basis van de laatste trends en kleuren. Zo bieden wij een trendy, kwalitatieve en betaalbare Ambiant Tapijt collectie tegen een goede prijs.

Bekijk de tapijt collectie

Ambiant tapijt in de regio Keldonk, Veghel en Gemert, comfort voor iedereen

Het comfort van Ambiant Tapijt is ongeëvenaard. Met een betaalbare, kwalitatieve tapijt collectie maken wij dit comfort toegankelijk voor iedereen. Of u nu een luspool, gesneden pool, hoogpolig of laagpolig tapijt zoekt. Traditioneel beige, tijdloos grijs, pastel roze of Scandinavisch blauw? Bekijk nu onze uitgebreide Ambiant Tapijt collectie en u vindt het.

kleineafbeelding_tapijt3.jpg

Een gezonder binnenklimaat met Ambiant tapijt

Laat u verrassen met een gezonder binnenklimaat. Wat betreft huisstof blijkt tapijt – bij juist onderhoud – het stof beter uit de lucht te filteren dan een gladde vloer (als laminaat). Dit in tegenstelling tot wat vaak wordt beweerd. De structuur van het tapijt zorgt er voor dat de stofdeeltjes uit de lucht worden gefilterd en in het tapijt blijven steken. Met goed en tijdig stofzuigen ontstaat er juist een gezonder binnenklimaat. Laat u ook vooral professioneel adviseren in onze winkel in Keldonk

kleineafbeelding_tapijt4.jpg

Ambiant tapijt, gemakkelijker in onderhoud dan gedacht

Een doek en water, zo eenvoudig is het in veel gevallen. Bij nader onderzoek blijkt tapijt gemakkelijker in onderhoud dan gedacht. Net als iedere andere vloer heeft ook tapijt onderhoud nodig, maar in ruil daarvoor krijgt u een comfortabel en luxueus gevoel dat geen enkele ander vloer kan evenaren. Speciale – gemakkelijk reinigbare – garens zorgen bijvoorbeeld voor een jarenlange, onberispelijke look van uw tapijt. Wist u dat 95% van de vlekken in tapijt te verwijderen is met water en een natte doek?

Waarom Ambiant tapijt?

Voor elke woonstijl een tapijt of om het anders te omschrijven, welk woonblad u ook leest, Ambiant heeft het tapijt waarbij u zich thuis voelt.

AddThis disabled due to cookie consent.