De basis voor al je mooie woonmomenten Bekijk de vinyl collectie

Ambiant vinyl vloeren in de regio Keldonk, Veghel en Gemert, trendy en betaalbaar

Een Ambiant vinylvloer is trendy, betaalbaar, divers en in veel ruimtes naadloos te leggen. De toplaag van vinyl is tegenwoordig van een kwaliteit die nauwelijks van laminaat is te onderscheiden. Met een lange levensduur is Ambiant Vinyl een duurzame vloer die gemakkelijk in onderhoud is. Bezemen, soppen of dweilen, de Ambiant Vinyl vloer kan het allemaal hebben. Met deze eigenschappen is een Ambiant Vinyl vloer heel breed inzetbaar en ook nog eens vriendelijk voor de portemonnee.

Bekijk de vinyl collectie
kleineafbeelding_vinyl2.jpg

Ambiant vinyl, een hygiënische oplossing

Waterdruppels bij de wasmachine of droger. Spetters of vlekken rondom een keukenblok. Veel voorkomende problemen waar Ambiant Vinyl een hygiënische en betaalbare oplossing voor is. Ambiant vinyl vloeren bestaan uit prachtige hout-, tegel- en fantasydecors waarmee een smaakvolle basis voor iedere ruimte kan worden gecreëerd. Ook als er soms gespetterd wordt. laat u adviseren in onze mooie winkel in Keldonk

kleineafbeelding_vinyl4.jpg

het onderhoud van uw vinyl vloer

Onderhoud van een vinyl vloer is een fluitje van een cent. Een sopje en een doek of een dweil zijn al voldoende om een vinyl vloer grondig mee te reinigen. U hoeft zich geen zorgen te maken waterschade want de Ambiant Vinyl vloer is vochtbestendig, mits uiteraard vakkundig aangebracht. Daarnaast heeft Ambiant Vinyl een prettig contactgevoel: geluiddempend, een tikkeltje zacht en het voelt niet zo koud aan als laminaat of tegels.

kleineafbeelding_vinyl3.jpg

Ambiant vinyl, voor elke kamer een betaalbare optie

Natuursteen, eiken, graniet, naaldhout of toch liever een all-over decor? De Ambiant Vinyl vloeren collectie is zo samengesteld dat er voor iedere kamer of situatie een betaalbare optie tussen zit. Natuurlijk tegen een goede kwaliteit. Ambiant Vinyl biedt ruime keuze, zowel in budget als in smaak. Ontdek de vinyl vloeren collectie van Ambiant zelf bij BOUWE vloer & raamdecor in Keldonk

Waarom Ambiant vinyl vloeren?

Voor elke woonstijl een vinyl vloer of om het anders te omschrijven, welk woonblad u ook leest, Ambiant heeft de vinyl vloer waarbij u zich thuis voelt.

AddThis disabled due to cookie consent.