laminaat

natuurgetrouw en betaalbaar!

laminaat vloeren in de regioGronsveld bij Gorissen Sfeervol Wonen woninginrichting,duurzaam en perfect afgewerkt voor elke woonsfeer

Wat goed dat u een kijkje komt nemen bij onze Ambiant laminaat vloeren! Ambiant heeft een ruime collectie met moderne laminaatvloeren. De goede verhouding tussen prijs en kwaliteit zorgt er voor dat jaarlijks tienduizenden consumenten kiezen voor een Ambiant Laminaatvloer. Of het nou om smaak of budget gaat, bij ambiant slaagt u altijd.

  • Natuurgetrouwe en betaalbare laminaatvloeren

    Laminaatvloeren zijn een alternatief voor de veel duurdere en meer onderhoudsintensieve houten of parket vloeren. In de ambiant Laminaat collectie zitten zeer natuurgetrouwe en betaalbare laminaatdecors, waarbij het reliëf van de plank zelfs overeenkomt met de print. In vaktaal wordt dit Embossed In Register (EIR) genoemd, we spreken liever van ‘natuurgetrouw’. Dan begrijpt u het ook. Het verschil tussen een laminaatvloer en een echte houten vloer is soms nauwelijks te zien of voelen. Ga dit vooral eens ervaren bij Gorissen Sfeervol Wonen woninginrichting in Gronsveld.

    Maak een afspraak
vakmanschap

Profiteer van de voordelen van laminaat

U ziet en voelt een houten vloer, maar u profiteert van de voordelen van laminaat. Dit betekent dat een ambiant Laminaat vloer zich relatief eenvoudig laat verwerken (met dito lage kosten), eenvoudig in onderhoud is, zeer goed bestand is tegen krassen en zich gemakkelijk laat reinigen. Dat is wel zo prettig als er huisdieren of kinderen in uw huis rondlopen. Of wanneer u uw tijd simpelweg aan andere zaken wilt besteden.

Laat u verrassen door de ruime keuze aan decors

Waarom ambiant laminaatvloeren?

Voor elke woonstijl een laminaatvloer of om het anders te omschrijven, welk woonblad u ook leest, Gorissen Sfeervol Wonen woninginrichting heeft de laminaatvloer waarbij u zich thuis voelt.