PVC

de basis voor al uw
mooie woonmomenten

PVC VLOEREN IN DE REGIO Gronsveld BIJ Gorissen Sfeervol Wonen woninginrichting ZIJN STIL, GELUIDDEMPEND, STERK EN DUURZAAM

PVC vloeren zijn, mede door de ambiant PVC vloerencollectie, een enorme trend in Nederland. Tien jaar geleden al maakte ambiant PVC vloeren toegankelijk en betaalbaar voor de Nederlandse markt. En dat doen we nog steeds. Ruime keuze, kwaliteit en een betaalbare collectie PVC vloeren, dat is waar ambiant voor staat.

  • Ambiant PVC vloeren voor iedereen

    Het is afgelopen met alle nadelen van tapijt, laminaat of parket! ambiant PVC vloeren zijn stil, geluiddempend, sterk en duurzaam. Dit maakt de ambiant PVC vloeren bijvoorbeeld uitermate geschikt voor jonge gezinnen, waar speelgoedauto’s of barbiepoppen het vloerbeeld bepalen. Maar ook ouderen met bijvoorbeeld een huisdier profiteren optimaal van de super matte hout uitstraling en bovenstaande voordelen van ambiant PVC vloeren. Eigenlijk is de ambiant PVC vloeren collectie een echte allemans collectie, waar iedereen kan slagen voor een gepast budget.

    Maak een afspraak
vakmanschap

de voordelen van een ambiant PVC vloer

glas drinken laten vallen? Geen probleem. Vetspetters rond het fornuis? Geen probleem. Chaos rondom de eettafel na etenstijd? Geen probleem. Creatieve kinderen met stift of verf? Geen probleem. Doekje er over,… klaar! ambiant PVC vloeren zijn vochtbestendig, gemakkelijk te reinigen en daardoor erg hygiënisch. Eenvoudiger kunnen we dat niet uitleggen.

PVC vloeren voor ieder budget

waarom ambiant PVC vloeren?

voor elke woonstijl een PVC vloer of om het anders te omschrijven, welk woonblad u ook leest, Gorissen Sfeervol Wonen woninginrichting in Gronsveld heeft de PVC vloer waarbij u zich thuis voelt.