Desso

goede, moderne

en betaalbare tapijten

ambiant desso tapijt

tapijt van desso kun je ook bij jou in de regio kopen

Bij DESSO spelen trends de hoofdrol. Een van de trends is een verbeterd binnenklimaat

Of je nu gaat voor chique, eigentijds of verrassend, bij Vivante Euretco kun je er zeker van zijn dat je woondromen waargemaakt worden. Met liefde en aandacht voor ieder interieur komen we bij je thuis meten. We confectioneren, leggen in patronen en leveren alles schoon op. 

industrieel en klassiek tegelijk bij desso

Wil je een industriële sfeer? De shades collectie van DESSO past daar heel goed bij met de uitstraling van verweerd beton. De Shades collectie is mooi in combinatie met de Patterns collectie, een collectie met vervaagde klassieke dessins voor een luxe vintage look in jouw woning. De combinatie van de Patterns & Shades zorgt voor een modern interieur met een nostalgisch klassieke of juist industriële, stoere basis. Stalen kun je bekijken bij Vivante Euretco bij jou in de regio.

industrieel en klassiek tegelijk bij desso

duurzaam en natuurlijk met desso tapijt

Desso Denim is gemaakt van gerecyclde garens, afkomstig uit onder andere oude visnetten die zijn terug gewonnen uit de oceaan. Zo krijg je met duurzaam materiaal een verweerde look. Desso Denim is te koop in 7 blauwe kleuren met elk hun eigen structuur; van een verweerde, sleetse jeans look tot pure indigo variant. Wil je een matte uitstraling met poederachtige tinten: dan is Studio Nature wat voor jou. De zachte textuur van Studio Nature maakt het tapijt geschikt voor in de woonkamer of de slaapkamer. Stalen vind je bij Ambiant bij jou in de regio

duurzaam en natuurlijk met desso tapijt

Tips, ideeën en informatie lees je in ons blog.

Het bezoeken van dé grootste Ambiant Showroom is volgens velen inspirerend en de moeite waard.

Maak een afspraak voor deskundig advies.

Onze specialisten staan voor u klaar met goed advies voor uw raam en vloer.

Vergelijk producten (0)