Sfeer beeld voor blog Luxueuze dessins in de nieuwe Ambiant Exclusive vinyl collectie
vrijdag 18 oktober 2019 | Trends

Geef je interieur een vibe met een Ambiant vloer

Geef je interieur een vibe met een Ambiant vloer

De laatste jaren zien we veel geel in het interieur. Waren het eerst nog de fellere kleuren geel, zijn het nu vooral de warmere kleuren geel die het heel goed doen.
Niet alleen als accessoires, maar ook voor de vloer zien we steeds meer de kleur geel. Deze kleur past ook in elk seizoen. Het geeft in de zomer een vrolijk gevoel en veel energie, in de herfst en winter kan het juist een warm en behaaglijk gevoel geven. Met de vloer als basis kun je met accessoires heel snel die kenmerkende seizoensfeer creƫeren, het hele jaar door. De Ambiant collectie harde en zachte vloeren is dan ook een inspiratiebron voor onze stylisten.

Niet alleen Geel, maar ook grijs gaan we steeds meer zien. Grijs is het nieuwe blauw wordt wel gezegd. Grijs is een kleur die het effect van geel verzwakt, waardoor de kleur niet overheerst, maar juist een fijn gevoel geeft. Combineer bijvoorbeeld een mooie Ambiant PVC beton tegel met een geel Ambiant karpet of kamerbreed tapijt, of met de nieuwe kwaliteit Ambiant Natura Weavetex. Deze kwaliteit combineert de natuurlijke en stoere look met zijn warme kleuren wat een ongekend mooi effect heeft.
Kortom, geef je interieur een boost en durf te kiezen en te combineren bij Smits Stoffering

We hebben de complete Ambiant collectie en kunnen u dus de best passende vloer of vloercombinatie op basis van materiaal en kleur laten zien en voelen.

En natuurlijk nemen wij graag de tijd voor een goed vloeradvies. Klik daarom hier om een afspraak te maken, maar u kunt natuurlijk ook altijd gewoon bij ons binnenwandelen. Van harte welkom in onze woonwinkel aan Talmastraat 10 A in Nijkerkerveen