Over Smits Stoffering

Smits Stoffering, simpelweg de beste en mooiste vloer tegen de scherpste prijs in Nijkerkerveen....

Het kiezen van een nieuwe vloer is niet eenvoudig. De eigenschappen moeten passen bij uw manier van leven en uw woonstijl. En dan moet u vervolgens beoordelen of uw keuze de beste koop is met het oog op kwaliteit, levensduur, onderhoud en prijs. Ambiant maakt het kiezen een stuk eenvoudiger.

De ambiant collectie bestaat uit laminaat, tapijt, vinyl en pvc vloeren collecties die volledig zijn afgestemd op uw wensen en de huidige woontrends. Voor elke woonstijl een vloer of om het anders te omschrijven, welk woonblad u ook leest. Smits Stoffering in Nijkerkerveen heeft de vloer waarbij u zich thuis voelt.

Dat kan alleen als je als je waarmaakt wat we u beloven. U mag ons, net als onze dealers, houden aan onze kernwaarden eerlijkheid, betrouwbaarheid en de beste prijs-kwaliteit verhouding in de markt. In gewone spreektaal betekent dat u met elke ambiant vloer een kwalitatief hoogwaardige vloer in huis haalt voor een alleszins passende prijs. En mocht er onverhoopt iets misgaan, dan kunt u vertrouwen op onze buitengewone service.

Een nieuwe woning aan het inrichten? Of is je huis toe aan een update? Er is zo veel mogelijk,… soms meer dan je zelf wilt uitzoeken. Wij inspireren je graag en helpen je op weg naar een keuze die precies bij je past. Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van verschillende vloeren en het plaatsen van raamdecoratie en insectenwering. Je kunt bij ons terecht voor de inrichting van je woning. Ook kun je terecht bij ons als je een hotel, bedrijfsruimte, school of zorginstelling gestoffeerd wilt hebben. Misschien wel iets unieks, dat je anders nooit zou hebben bedacht. Met onze jarenlange ervaring in woning- en projectstoffering hebben wij al heel veel voorbij zien komen.

0