kamer-
breed
tapijt

zacht, warm en uitnodigend.

Tapijt in de regioIJsselmuiden bij Van den Berg INTERIEUR, ongeëvenaard comfort

De wekker gaat, u opent uw ogen. U slaat de deken open en zet uw voeten naast het bed. Uw voeten laten zich omsluiten door een zacht en warm tapijt. Heerlijk hè?

De ambiant Tapijt collectie is met ruim 25 jaar bestaansrecht niet meer weg te denken bij de Nederlandse woninginrichters. Miljoenen vierkante meters ambiant Tapijt zijn in die periode verkocht. Dan moet het wel goed zijn, nietwaar? Ieder jaren passen wij de tapijt collectie aan op basis van de laatste trends en kleuren. De ambiant Tapijt collectie is trendy en kwalitatief, tegen een goede prijs.

  • Ambiant tapijt, comfort voor iedereen

    Het comfort van ambiant Tapijt is ongeëvenaard. Met een betaalbare, kwalitatieve tapijt collectie maken wij dit comfort toegankelijk voor iedereen. Of u nu een luspool, gesneden pool, hoogpolig of laagpolig tapijt zoekt. Traditioneel beige, tijdloos grijs, pastel roze of Scandinavisch blauw? Bekijk nu onze uitgebreide ambiant Tapijt collectie en u vindt het.

    maak een afspraak
Vakmanschap

Een gezonder binnenklimaat met ambiant tapijt

Laat u verrassen met een gezonder binnenklimaat. Wat betreft huisstof blijkt tapijt – bij juist onderhoud – het stof beter uit de lucht te filteren dan een gladde vloer (als laminaat). Dit in tegenstelling tot wat vaak wordt beweerd. De structuur van het tapijt zorgt er voor dat de stofdeeltjes uit de lucht worden gefilterd en in het tapijt blijven steken. Met goed en tijdig stofzuigen ontstaat er juist een gezonder binnenklimaat. Laat u ook vooral professioneel adviseren door Van den Berg INTERIEUR in IJsselmuiden.

Ambiant tapijt, gemakkelijker in onderhoud dan gedacht

Waarom ambiant tapijt?

Voor elke woonstijl een tapijt of om het anders te omschrijven, welk woonblad u ook leest, Van den Berg INTERIEUR in IJsselmuiden heeft het tapijt waarbij u zich thuis voelt.