Ambiant exclusive vinyl

De nieuwe Ambiant Exclusive vinyl collectie is er!

donderdag 29 augustus 2019 | Vinyl

Luxueuze XXL dessins in de nieuwe Ambiant Exclusive vinyl collectie

Ambiant introduceert de Exclusive XXL collectie met vier luxe vinyl kwaliteiten die aansluiten op de laatste woontrends. Dankzij de laatste innovaties in digitale printtechnologie zijn haast onafgebroken natuurgetrouwe vloerpatronen mogelijk op grote formaten! Een XXL betontegel van 80x80 cm en planken in eiken decor van maarliefst 200 cm lang maken deel uit van de collectie. De rustige en levensechte decors brengen een zeer luxe presencé naar iedere ruimte.

Een echte eyecatcher, de visgraat patroonvloer van Ambiant Exclusive brengt stijl en sfeer naar uw ruimte. Dankzij de matte uitstraling en juiste plankverhouding (1:5) is het motief niet van echt te onderscheiden. Ontdek de 5 kleuren van deze vernieuwde woonstijl.

De Hongaarse punt in onze Ambiant Exclusive collectie is niet te onderscheiden van een echte parketvloer en past door zijn luxueuze imago in zowel een klassiek als eigentijds interieur. Ook de Hongaarse punt is in 5 verschillende kleuren beschikbaar.

De Ambiant Exclusive XXL betontegels met een imposant formaat van 80x80 cm brengen iedere ruimte tot leven. De betontegels zijn in 5 realistische betonkleuren leverbaar.

Een parketvloer op vinyl! Dat kan met Ambiant Exclusive XXL hout. Een rustig en natuurgetrouwe eikenhouten decor met een planklengte van maarliefst 200cm. Geniet van de voordelen van Ambiant vinyl: geluidsdempend, onderhoudsvriendelijk, een warme aanraking en eigentijds design.

Benieuwd geworden naar de nieuwe exclusieve vinyl collectie van Ambiant? Kom deze dan zelf ervaren bij uw dichtstbijzijnde Ambiant dealer.