Gratis kleurstalen!

Omdat wij het belangrijk vinden dat jij de unieke kwaliteit van onze vloeren zelf kunt ervaren, kun jij bij ons gratis kleurstalen opvragen. Zo kun jij thuis nog eens in alle rust de kleuren van onze vloeren in jouw eigen woning bekijken en zelf de unieke structuur voelen. De kleur van een vloer kan bij daglicht bijvoorbeeld anders ogen dan bij kunstlicht. 

Waarom gratis kleurstalen aanvragen?

Juist daarom is het belangrijk om te weten welke vloer het beste aansluit bij jouw persoonlijke woonstijl. Zo kun jij een weloverwogen keuze maken bij het kopen van een nieuwe vloer. Jij selecteert de vloeren die jij het mooiste vindt en wij zorgen er vervolgens voor dat de vloerstalen zo snel mogelijk bij jou worden bezorgd. Wel zo makkelijk toch?

Gratis kleurstalen Ambiant.png

Zo bestel jij gratis kleurstalen

Bij Ambiant zijn er twee manieren om gratis kleurstalen aan te vragen. Zo kun je zowel via het collectieoverzicht als op de specifieke productpagina binnen een handomdraai een kleurstaal aanvragen. Het enige wat jij hoeft te doen is op de knop ‘gratis kleurstaal’ klikken. De door jou gekozen stalen worden dan in het winkelmandje geplaatst. Om ervoor te zorgen dat de kleurstalen vervolgens bij jou thuis worden bezorgd, moet je alleen nog even een Ambiant verkooppunt selecteren en je contactgegevens vullen.

Let op: je kunt maximaal twee gratis kleurstalen aanvragen.

Bezoek een verkooppunt

Vind je het kleurstaal toch nog niet helemaal duidelijk genoeg en wil je de unieke kwaliteit van onze vloeren op een groter oppervlak ervaren? Bezoek dan één van onze vele verkooppunten bij jou in de buurt. Deze nemen alle beschikbare Ambiant vloeren en kleuren met je door en geven je een persoonlijk advies die aansluit bij jouw woonstijl. In onze verkooppunten vertalen we jouw woonwensen naar jouw droomvloer.

Vergelijk producten (0)