Een groenere toekomst!

Bij Ambiant voelen we ons verantwoordelijk om de wereld duurzamer te maken. Met ons vloerretour programma kunnen we daar optimaal aan bijdragen. Zo werken we samen aan een wereld zonder afval. Door jouw pvc vloer te registreren geven wij je de garantie dat jouw vloer door ons in de toekomst wordt opgehaald, zodat we deze kunnen recyclen tot nieuwe industriële vloeren. Zo kies je met een Ambiant pvc vloer bewust voor een duurzame toekomst!

Kies bewust voor een duurzamere wereld

Jouw vloer is, letterlijk en figuurlijk, de basis van jouw thuis en geeft sfeer aan de rest van het interieur. Uiteraard hopen wij dat je, na de aanschaf van een Ambiant vloer, hier jarenlang van zal genieten! Maar is jouw vloer op een gegeven moment aan vervanging toe, verandert je woonstijl of ga je verhuizen? Dan geven wij jouw ‘end of life’ pvc vloer graag een tweede leven. Hoe mooi is dat!

Registreer.

Is jouw oog gevallen op een Ambiant pvc vloer? Registreer deze na aankoop, binnen 30 dagen! Binnen 5 minuten heb jij je Ambiant vloer al geregistreerd. Door te registreren geven wij je de garantie dat deze gratis bij je wordt afgehaald wanneer jij de vloer wilt vervangen.
 

Plan een afspraak.

Is het na jarenlang woonplezier tijd om jouw vloer te vervangen? Dan kun je na het verwijderen van de vloer een afhaalverzoek indienen. Onze medewerkers nemen vervolgens per mail of telefonisch contact met je op om een geschikt afhaalmoment in te plannen, zodat wij de vloer bij je kunnen ophalen. Bekijk hier de voorwaarden!

Vergelijk producten (0)