Blog categorie: tapijt
31 januari, 2022

De kwaliteiten van Vivendi

De kwaliteiten van Vivendi

Warm, zacht en uitnodigend. Vivendi tapijt geeft een geborgen en huiselijk gevoel. Daarom is het fijn dat Ambiant met de Vivendi collectie, die volledige aansluit bij de laatste woontrends, je alle gemakken biedt die tapijt te bieden heeft. Vivendi tapijt is gemaakt van Solution Dyed Nylon (SDN) garen, waardoor deze tapijten wel drie keer makkelijker te reinigen zijn dan andere tapijt kwaliteiten. Zo hoef je je niet langer druk te maken over spelende kinderen op jouw nieuwe tapijt. Bovendien is Ambiant Vivendi tapijt in diverse kleuren en motieven verkrijgbaar en zijn alle kwaliteiten heerlijk zacht.

bekijk de collectie

Reinigbaar (SDN)

De Ambiant Vivendi kwaliteiten zijn Chloorbestendig. Daardoor zijn ze drie keer beter te reinigen dan de meeste andere tapijt kwaliteiten. Om deze reden zijn de Vivendi kwaliteiten een praktische keuze voor hedendaagse families.

Slijtvast

Zelfs bij jarenlang gebruik behouden de Ambiant Vivendi kwaliteiten hun sprankelende kleur. In tegenstelling tot de meeste andere tapijt kwaliteiten, zijn de speciale garen tot in de kern gekleurd. Dat is kwaliteit voor de toekomst!

Veelzijdig

De Ambiant Vivendi kwaliteiten zijn veelzijdig van karakter. Verkrijgbaar als kamerbreed tapijt of vloerkleed op maat. Kies voor optimaal comfort of een trendy kleur. Ook zijn ze trapgeschikt en toepasbaar bij vloerverwarming. Voor iedere situatie een passende oplossing!


Vergelijk producten (0)