Blog categorie: pvc
25 april, 2023

Handige tips voor een nieuwe slaapkamervloer

Handige tips voor een nieuwe slaapkamervloer

Voor een goede nachtrust is het belangrijk dat jij in je slaapkamer volledig kunt ontspannen. Is het tijd voor een make-over? Leuk! De vloer is de basis van ieder interieur. Het zet meteen de juiste toon voor de sfeer die jij in een ruimte wilt creëren. In de slaapkamer mag je interieur er best uitspringen. Toch ben je ook op zoek naar een rustgevende uitstraling. Bij Ambiant vind je de perfecte balans voor jouw vloer in de slaapkamer. Dit zijn dé tips als je op zoek bent naar een nieuwe slaapkamervloer.

Demp het geluid

De slaapkamer is een plek waar je tot rust komt. Vervelend als je wakker wordt door een krakende vloer als iemand ’s nachts naar het toilet moet. Het is daarom fijn als de vloer een goede geluidsreductie heeft. Gelukkig voor jou: het lopen op de vloeren van Ambiant is een feestje. Onze vloeren zijn zo stil dat je je voetstappen nauwelijks hoort. Zo staan onze pvc vloeren bekend om hun stille karakter en blijft tapijt nog steeds de favoriet in het lijstje van stille vloeren. Dat is pas rustig slapen.

Creëer een warme sfeer

Je wilt vooral een knus en huiselijk gevoel creëren in de slaapkamer. Erg vervelend als je de vloer ijskoud is en je met koude voeten je bed in stapt. De gouden tip in de slaapkamer? Kies een vloer die warm en zacht aan je voeten is. Bij Ambiant zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo zorgt pvc voor een uitstekende warmtegeleiding, is vinyl zacht aan je voeten en combineert tapijt het beste van twee werelden. Sterker nog: tapijt is terug van weggeweest en is alles behalve de oubollig. Kies bijvoorbeeld voor een lichte tint, waardoor de slaapkamer nog ruimtelijker oogt.

Kies een onderhoudsarme vloer

Slapen in een schone omgeving is belangrijk. Naast het luchten van de slaapkamer is het ook belangrijk dat je de vloer regelmatig schoonmaakt, om overmatige stofophoping tegen te gaan. Extra vervelend als een vloer veel onderhoud nodig heeft. Een onderhoudsarme vloer is daarom wenselijk in de slaapkamer. Zo houd je de omgeving gezond en slaap je extra prettig. Zoek je naar een onderhoudsarme vloer, dan zijnlaminaat en pvc uitstekende opties. De vloeren zijn eenvoudig schoon te houden en zijn niet gevoelig voor vlekken.

Compleet interieur in de slaapkamer

Een slaapkamer die meteen in het oog springt en als het ware een hotelbeleving creëert. Het is de droom van iedere interieurliefhebber. Toch wil je in een slaapkamer ook niet teveel poespas. Een vloer is de perfecte eyecatcher om een slaapkamer op te laten vallen. De ideale troef om een prachtig interieur te creëren, zonder de rust te verliezen. Kies bijvoorbeeld voor een pvc vloer met een visgraatpatroon voor een klassieke uitstraling in de slaapkamer. De collecties bij Ambiant zijn afgestemd op de laatste woontrends en zorgen dat er voor ieder wat wils is te vinden. Je kiest dus altijd de vloer die perfect past bij jouw woonstijl.

Speel met vloerkleden

Wil je geen tapijt aanleggen in de slaapkamer, maar ben je wel fan van een warme en zachte ondergrond? Bij Ambiant maken wij jouw vloerkleed op maat. Speel bijvoorbeeld met mooie ronde vormen om de huiselijkheid te stimuleren of werk met meerdere kleuren voor een speels effect. Je ontvangt met een vloerkleed alle voordelen van een tapijt, maar kiest voor een neutrale, trendy vloer, zoals pvc.

Kies voor jouw unieke stijl

Voor iedere woonstijl vind je bij Ambiant een prachtige vloer. Door ons ruime aanbod kun je de vloer perfect afstemmen op jouw wensen en behoeften. We geloven in jouw unieke stijl en luisteren naar wat jij mooi vindt. Met onze prachtige vloeren creëer je de slaapkamer uit jouw dromen. Een slaapkamer waar jij je thuis voelt en ultiem tot rust kunt komen.

Neem een kijkje in slaapkamers van anderen

Hoe je jouw unieke slaapkamer vloer vindt? Door inspiratie op te doen! Neem een kijkje in andere slaapkamers en de laatste woontrends en ontdek hoe je jouw persoonlijke woonstijl tot leven kunt brengen.

Kom je er niet uit? Onze Ambiant specialisten denken natuurlijk ook graag met je mee. Wij volgen de laatste trends in vloerenlandschap op de voet en weten je daarom tot in detail te adviseren over jouw slaapkamer. Zo kies jij de perfecte Ambiant vloer voor jouw slaapkamer.

Vergelijk producten (0)