Blog categorie: pvc
14 december, 2023

Ongestoord genieten van jouw Ambiant vinyl vloer

Ongestoord genieten van jouw Ambiant vinyl vloer

Jouw stijl. Jouw Ambiant.

Ambiant heeft gezondheid en het milieu hoog in het vaandel staan. Daarom selecteren wij enkel vinyl vloeren voor onze collectie die niet schadelijk zijn voor de gezondheid van mensen of voor het milieu. Onze vinyl vloeren voldoen aan de strengste Europese normen en wetgeving, zijn 100% ftalaatvrij en voorzien van veilige weekmakers.

Volledig ftalaatvrije productie

Bij de productie van vinyl vloeren wordt er gebruik gemaakt van weekmakers om het product flexibel te maken. In veel gevallen wordt er gebruik gemaakt van weekmakers die ftalaten bevatten. Deze ftalaten kunnen echter schadelijk zijn voor onze gezondheid, omdat ze niet opgesloten blijven in de vloer, maar zich bij gebruik van de vloer verspreiden en in de omgeving terecht komen. Wij zijn net als jij geen fan van deze ftalaten en hebben daarom enkel vinyl vloeren in collectie die 100% ftalaatvrij geproduceerd worden.

Gebruik van veilige en onschadelijke weekmakers

Voor het flexibel maken van onze vinyl vloeren worden alleen veilige en onschadelijke weekmakers gebruikt. Deze niet-ftalaatweekmakers zijn uitvoerig getest en voldoen aan verschillende regelgevingen en normen voor veilig gebruik in producten, zijn niet giftig en niet schadelijk voor onze gezondheid. Door deze veilige weekmakers zijn onze vinyl vloeren ook in combinatie met vloerverwarming onschadelijk voor jouw gezondheid en het milieu. Zo kun jij ongestoord op jouw Ambiant vinyl vloer leven.

Vergelijk producten (0)