Blog categorie: pvc
24 september, 2021

In de spotlight: de voordelen van pvc

In de spotlight de voordelen van pvc

Pvc vloeren zijn, mede door de ambiant pvc vloerencollectie, een enorme trend in Nederland. Tien jaar geleden al maakte Ambiant pvc vloeren toegankelijk en betaalbaar voor de Nederlandse markt. En dat doen we nog steeds. Ruime keuze, kwaliteit en een betaalbare collectie pvc vloeren, dat is waar Ambiant voor staat. Met meer dan 20 decoren is de pvc collectie zeer compleet. Zo vind je voor iedere woonstijl de perfecte vloer.

ontdek onze stijlvolle pvc collectie

1. Unieke dessins

De Ambiant pvc collectie is samengesteld op basis van de laatste woontrends. Wat je persoonlijke woonstijl ook is, Ambiant heeft de vloer waarop jij je thuis voelt. Kies bijvoorbeeld voor een klassieke visgraatvloer, een traditionele rechte houten plank of juist een industriële tegel. Ga je liever voor een unieke patroonvloer? De Ambiant PVC collectie is uitgebreid met zes prachtige vtwonen vloeren, waaronder een bijzonder blokpatroon.

2. Stil, geluiddempend en sterk

Wist je dat de pvc vloeren van Ambiant ontzettend stil zijn? Woon je in een appartement of irriteer je je aan het loopgeluid van anderen op de vloer, dan is Ambiant pvc wat je zoekt! Plak pvc wordt direct verlijmd aan de basisvloer (dekvloer) en heeft daardoor een goede geluidsdemping. Zo hoor je nauwelijks dat er over de vloer gelopen wordt. Het is niet mogelijk om plak pvc in iedere woning te plaatsen. Laat je informeren door een vakman bij jou in de buurt of ga voor een pvc click vloer. Een click pvc vloer is voorzien van een onderlaag van kurk, zodat je een optimale geluidsdemping hebt. Een ander voordeel van click pvc is: het is makkelijk mee te nemen en je hoeft de basis vloer niet te egaliseren. 

3. Perfect voor jonge gezinnen

ben je op zoek naar de perfecte vloer voor een druk huishouden? De Ambiant pvc vloerencollectie is geschikt voor intensief gebruik. Zo is een pvc vloer de oplossing voor jonge gezinnen. Is er een glas drinken gevallen of spelen je kinderen graag op de grond? Met water en een natte doek is je vloer binnen no time weer schoon. Het zal je dan ook niet verbazen dat Ambiant pvc waterbestendig is. Door de gesloten toplaag kan vuil niet doordringen in de vloer. Niet alleen makkelijk te reinigen, maar ook erg hygiënisch. Dat is ook ideaal voor huisdieren.

4. PVC voor iedere budget

In de Ambiant PVC vloerencollectie heb je volop keuze. Of het nu om een plank of tegel gaat, een smal of breed patroon, met of zonder natuurgetrouwe oppervlaktestructuur of een bepert of juist ruim budget. Wij stellen onze collectie zo samen dat iedereen een vloer kan vinden die bij zijn persoonlijk woonstijl aansluit. Ontdek het bij Ambiant en bezoek een woninginrichter bij jou in de buurt om de PVC vloerencollectie met eigen ogen te bekijken en te voelen.

5. Duurzame keuze 

Ambiant vindt jouw gezondheid en het milieu erg belangrijk. Bij de productie van onze vloeren doen we er alles aan om de uitstoot van schadelijke stoffen te beperken. Je leest er alles over in onze blog "Ontdek de natuurlijke schoonheid van Ambiant vloeren".

Vergelijk producten (0)