Blog categorie: tapijt
14 oktober, 2021

In de spotlight: de voordelen van tapijt

In de spotlight de voordelen van tapijt

De wekker gaat, je opent jouw ogen. Je slaat de deken open en zet jouw voeten naast het bed. Jouw voeten laten zich omsluiten door een zacht en warm tapijt. Heerlijk hè? De Ambiant Tapijt collectie is met ruim 25 jaar bestaansrecht niet meer weg te denken bij de Nederlandse woninginrichters. Miljoenen vierkante meters Ambiant Tapijt zijn in de afgelopen jaren verkocht. Dan moet het wel goed zijn, nietwaar? Ieder jaren passen wij de tapijt collectie aan op basis van de laatste trends en kleuren. De Ambiant Tapijt collectie is trendy en kwalitatief, tegen een goede prijs.

ontdek onze natuurlijke tapijten

1. Het grootste voordeel van tapijt

Met stipt op één het comfort en de warmte van een zacht tapijt. Met een ruim aanbod aan tapijten, maakt Ambiant luxe tapijten voor iedereen toegankelijk. Of je nu een hoogpolig, laagpolig, traditioneel of tijdloos tapijt zoekt, Ambiant heeft het allemaal. De Ambiant tapijt collectie is volledig afgestemd op de laatste woontrends en is verkrijgbaar in een rijk kleurenpalet van zachte pasteltinten en uitdagende felle kleuren. Zo vind je altijd een tapijt die bij je persoonlijke woonstijl aansluit. 

2. Een gezonder binnenklimaat

Een gezonder binnenklimaat willen we allemaal, niet waar? in tegenstelling tot wat vaak wordt beweerd kan tapijt bij juist onderhoud het stof beter uit de lucht filteren dan een gladde vloer zoals laminaat.  De structuur van het tapijt zorgt ervoor dat de stofdeeltjes uit de lucht worden gefilterd en in het tapijt blijven steken. Het is wel belangrijk dat je het tapijt regelmatig goed stofzuigt. Laat je professioneel adviseren door jouw woninginrichter.

3. Eenvoudig in onderhoud

Bij nader onderzoek blijkt tapijt gemakkelijker in onderhoud dan gedacht, nog een belangrijk voordeel van tapijt dus. Wist je dat 95% van de vlekken in tapijt te verwijderen is met water en een natte doek? Zo eenvoudig is het in veel gevallen. De speciale, gemakkelijk reinigbare, garens zorgen voor een jarenlange, onberispelijke look. Zo heeft je vloer een warme en comfortabele uitstraling zonder dat de vloer veel onderhoud nodig heeft.

Waarom Ambiant tapijt?

Voor elke woonstijl een tapijt of om het anders te omschrijven, wat je woonstijl ook is, Ambiant heeft het tapijt waarbij jij je thuis voelt.

Vergelijk producten (0)