Blog categorie: pvc
7 november, 2022

Welke vloer kies je in de slaapkamer?

Welke vloer kies je in de slaapkamer

De slaapkamer is de plek waar je echt tot rust kunt komen. Het is dus belangrijk om een warme, comfortabele en knusse ruimte te creëren waar je heerlijk kunt wegdromen. Net als in alle andere ruimtes geldt ook in de slaapkamer dat de vloer de basis is van de uiteindelijke sfeer die je wilt creëren. Naast het perfecte matras en een heerlijk hoofdkussen is je slaapkamer niet af zonder een warme vloer. De mogelijkheden in de Ambiant vloeren collectie zijn eindeloos, maar we hebben er een paar voor je op een rijtje gezet.

Pvc, een opkomende trend

Om de juiste ambiance in de slaapkamer te creëren zoek je naar de perfecte vloer voor in de slaapkamer die aan al jouw wensen voldoet. Met een pvc vloer in een houtlook creëer je een warme sfeer en tover jij je slaapkamer in een mum van tijd om in een oase van rust. Een pvc vloer in de slaapkamer heeft oneindig veel voordelen. Zo is pvc de perfecte vloer om zoveel mogelijk rendement uit je vloerverwarming te halen, enorm onderhoudsvriendelijk en ook nog eens geluiddempend. Daarnaast kun je pvc vloer in alle ruimtes leggen, zelfs op de trap. Zo creëer je eenheid en rust in je hele woning. Wat wil je nog meer?!

Tapijt, nog steeds razend populair

Je verwacht het misschien niet, maar ongeveer 1/3 van onze tijd brengen we door in de slaapkamer. Daarom is het belangrijk dat de vloer die in de slaapkamer ligt een weerspiegeling is van jouw persoonlijke stijl. Tapijt is beschikbaar in ontelbaar veel verschillende kleuren, afwerkingen en structuren. Dat maakt ieder tapijt uniek in zijn soort. En heb je moeite om ’s ochtends uit bed te komen? Dan is tapijt ook zeker de oplossing. Met tapijt in de slaapkamer wil je niet langer blijven liggen. Het heerlijke zachte en warme gevoel van tapijt is een feestje voor je voeten. Oh, en wist je dat tapijt ook zorgt voor een gezonde slaapomgeving? Het stof dat ronddwarrelt in jouw kamer wordt namelijk opgevangen tussen de polen van het tapijt. Zo komt het niet opnieuw in de lucht terecht wat tapijt in de slaapkamer hygiënischer maakt dan alle andere vloeren.

Een visgraat vloer in de slaapkamer

Van oudsher wordt er niet teveel aandacht besteed aan de vloer in de slaapkamer, hij moet vooral praktisch zijn. Sinds een aantal jaren zien we dat de slaapkamer steeds meer aandacht krijgt. Jouw persoonlijke woonstijl wordt niet alleen vertaald naar de woonkamer, maar ook naar de slaapkamer. Zo wordt een visgraat vloer in de slaapkamer steeds populairder. Een visgraat vloer geeft jouw slaapkamer direct een luxe, sfeervolle en warme uitstraling.Met de keuze uit diverse bruintinten sluit een visgraat vloer in de slaapkamer perfect aan bij jouw woonwensen.

Laminaat, een tijdloze vloer voor in de slaapkamer

Dat laminaat nog steeds razend populair is voor in de slaapkamer begrijpen wij wel. Laminaat is niet alleen eenvoudig in onderhoud en verkrijgbaar in talloze formaten, kleuren en dessins maar is ook nog eens aantrekkelijk voor je portemonnee. Een ander groot voordeel van laminaat in de slaapkamer is dat deze vloer doorgaans door iedere doe-het-zelver eenvoudig te leggen is. Door de sterke clickverbinding, clicken de planken eenvoudig en gemakkelijk in elkaar waardoor in een handomdraai een nieuwe basis voor jouw slaapkamer wordt gecreëerd.

Meer inspiratie voor de slaapkamer

Een ontspannen en rustige sfeer in de slaapkamer is belangrijk. Je vindt al onze vloeren bij een Ambiant verkooppunt in jouw buurt. Onze specialisten zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en kunnen je adviseren over de perfecte vloer voor in jouw slaapkamer. Daarnaast kun je op onze website alvast binnenkijken in de slaapkamers van anderen. Ben je er stiekem al uit welke vloer het moet worden, maar ben je benieuwd hoe de vloer in jouw slaapkamer staat? Maak dan gebruik van onze Artificial Intelligence (AI) tool waarmee je al onze vloeren alvast virtueel kunt bekijken in een foto van je eigen slaapkamer.

Vergelijk producten (0)