Ambiant klantenservice

Ontdek jouw tijdloze en duurzame laminaattapijtvinylpvc vloer in alle rust! Bij ons kun je gratis kleurstalen aanvragen, zodat je jouw favoriete vloer(en) gewoon thuis kunt vergelijken. Zo krijg je een goed beeld van de verschillende kleuren en structuren en vind je gegarandeerd de vloer die past bij jouw persoonlijke stijl. En we gaan nog verder! Heb je eenmaal je keuze gemaakt, dan hoef je de kleurstalen niet eens retour te sturen. Zo kun je ze gebruiken om de rest van je interieur perfect af te stemmen op jouw gekozen vloer. Zo maken we samen van jouw huis een thuis. Wij begrijpen jouw nieuwsgierigheid en willen niet dat je lang hoeft te wachten. Binnen 2-4 werkdagen worden de kleurstalen gratis naar jou verstuurd.

Betaalmogelijkheden

Heb je een mooie vloer gevonden? Wij snappen dat het fijn is om thuis in alle rust je favoriete vloer(en) te vergelijken. Daarom kun je bij ons gratis kleurstalen aanvragen. Zo kun je eenvoudig de verschillende kleuren en structuren bekijken van je nieuwe vloer(en). 

Ruilen en retourneren

Onze kleurstalen geven een goed beeld van hoe jouw toekomstige vloer er uit kan zien. Heb je jouw keuze voor de vloer gemaakt? De kleurstalen hoef je niet retour te sturen. Wellicht ben je nog opzoek naar andere meubels of raamdecoratie? Neem het kleurstaal van de gekozen vloer dan mee naar de winkel. Zo kun je de rest van je interieur afstemmen op jouw vloer. Zo maak je van je huis een thuis.

Verzending

Als je de bestelling voor de kleurstalen hebt geplaatst, worden de kleurstalen binnen 2-4 werkdagen gratis naar jou verstuurd. Wij snappen natuurlijk dat jij erg nieuwsgierig bent naar jouw gekozen kleurstaal. Het goede nieuws is dat onze kleurstalen door de brievenbus passen, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven.

 

 

 

Vergelijk producten (0)