PVC

De basis voor al uw mooie
woonmomenten

AMBIANT PVC VLOEREN ZIJN STIL, GELUIDDEMPEND, STERK EN DUURZAAM.

PVC vloeren zijn, mede door de Ambiant PVC vloerencollectie, een enorme trend in Nederland. Tien jaar geleden al maakte Ambiant PVC vloeren toegankelijk en betaalbaar voor de Nederlandse markt. En dat doen we nog steeds. Ruime keuze, kwaliteit en een betaalbare collectie PVC vloeren, dat is waar Ambiant voor staat.

BEKIJK DE COLLECTIE

  • Ambiant PVC vloeren voor iedereen

    Ambiant PVC vloeren zijn stil, geluiddempend, sterk en duurzaam. Over Ambiant PVC lopen is een waar feest, uw voetstappen worden geabsorbeerd waardoor het klakken van schoenen tot het verleden behoren. Wel zo prettig voor uw gehoor en omgeving. Ambiant pvc dryback vloeren hebben, doordat ze zijn verlijmd aan de basisvloer, een zeer goede geluidsdemping naar beneden toe. Ambiant pvc click heeft, om de geluidsdemping van dryback te benaderen, een extra kurklaag aan de onderzijde. Wel zo prettig voor uw onderburen.


    Dit maakt de Ambiant PVC vloeren bijvoorbeeld uitermate geschikt voor jonge gezinnen, waar speelgoedauto’s of barbiepoppen het vloerbeeld bepalen. Maar ook ouderen met bijvoorbeeld een huisdier profiteren optimaal van de supermatte hout uitstraling en bovenstaande voordelen van Ambiant PVC vloeren. Eigenlijk is de Ambiant PVC vloeren collectie een echte allemans collectie, waar iedereen kan slagen voor een gepast budget.

    Maak een afspraak

De voordelen van een Ambiant PVC vloer

Glas drinken laten vallen? Geen probleem. Vetspetters rond het fornuis? Geen probleem. Chaos rondom de eettafel na etenstijd? Geen probleem. Creatieve kinderen met stift of verf? Geen probleem. Doekje er over,… klaar!

Ambiant PVC vloeren zijn vochtbestendig, gemakkelijk te reinigen en erg hygiënisch doordat vuil niet kan doordringen in de gesloten toplaag. Eenvoudiger kunnen we dat niet uitleggen.

Daarnaast is ons pvc zeer geschikt om te gebruiken met vloerverwarming. Door de extreem lage weerstand baant de warmte zich vlug door de vloer heen naar de leefruimte. Dit is goed voor het milieu maar zeker voor uw portemonnee. Ambiant hecht zeer veel waarde aan uw gezondheid en het milieu.

PVC vloeren voor ieder budget

gezondheid

UW GEZONDHEID, ONZE PRIORITEIT

Ambiant hecht zeer veel waarde aan uw gezondheid en het milieu. Zo is Ambiant pvc geheel ftalaatvrij en voorzien van biologische weekmakers. Geen vervuilende grondstoffen in uw vloer.

Om het pvc soepel te maken is gebruik gemaakt van biologische weekmakers. Deze ‘goede’ weekmakers zijn geheel afbreekbaar en onschadelijk voor uw gezondheid en het milieu.

Een nieuw product heeft altijd een bepaalde geur. Deze geur wordt veroorzaakt door vluchtige stoffen welk uit het product komen. Vluchtige stoffen, ook wel emissies genoemd willen wij zo min mogelijk in de vloeren hebben. Ambiant pvc is DIBT gecertificeerd. Dit speciale keurmerk wordt enkel afgegeven aan vloeren welk extreem emissiearm zijn, ze voldoen aan emissiewaarde EI en daarmee het beste is voor uw gezondheid en leefomgeving.


Maak gebruik van onze roomconfigurator