vinyl

trendy decors en naadloos.

Vinyl vloeren in de regio Alkmaar bij Vloerplus Alkmaar, trendy en betaalbaar

Een ambiant vinylvloer is trendy, betaalbaar, divers en in veel ruimtes naadloos te leggen. De toplaag van vinyl is tegenwoordig van een kwaliteit die nauwelijks van laminaat is te onderscheiden. Met een lange levensduur is ambiant Vinyl een duurzame vloer die gemakkelijk in onderhoud is. Bezemen, soppen of dweilen, de ambiant Vinyl vloer kan het allemaal hebben. Met deze eigenschappen is een ambiant Vinyl vloer heel breed inzetbaar en ook nog eens vriendelijk voor de portemonnee.

  • vinyl

    Ambiant vinyl, een hygiënische oplossing

    Waterdruppels bij de wasmachine of droger. Spetters of vlekken rondom een keukenblok. Veel voorkomende problemen waar ambiant Vinyl een hygiënische en betaalbare oplossing voor is. Ambiant vinyl vloeren bestaan uit prachtige hout-, tegel- en fantasydecors waarmee een smaakvolle basis voor iedere ruimte kan worden gecreëerd. Ook als er soms gespetterd wordt.

    maak een afspraak
onderhoud

Het onderhoud van uw vinyl vloer

Onderhoud van een vinyl vloer is een fluitje van een cent. Een sopje en een doek of een dweil zijn al voldoende om een vinyl vloer grondig mee te reinigen. U hoeft zich geen zorgen te maken om waterschade want de ambiant Vinyl vloer is vochtbestendig, mits uiteraard vakkundig aangebracht. Daarnaast heeft ambiant Vinyl een prettig contactgevoel: geluiddempend, een tikkeltje zacht en het voelt niet zo koud aan als laminaat of tegels.

Ambiant Vinyl, voor elke kamer een betaalbare optie

Waarom ambiant vinyl?

Voor elke woonstijl een vinyl of om het anders te omschrijven, welk woonblad u ook leest, Vloerplus Alkmaar in Alkmaar heeft het vinyl waarbij u zich thuis voelt.