Blog categorie: pvc
14 december, 2023

Ambiant pvc vloeren voldoen aan de hoogste kwaliteits- en gezondheidseisen

Ambiant pvc vloeren voldoen aan de hoogste kwaliteits en gezondheidseisen

Jouw stijl. Jouw Ambiant.

Ambiant hecht zeer veel waarde aan jouw gezondheid en het milieu. Daarom zijn al onze pvc vloeren 100% ftalaatvrij, voorzien van veilige weekmakers en worden ze getest op de hoogste kwaliteits- en gezondheidseisen. Wij kunnen jou dan ook garanderen dat er geen schadelijke grondstoffen zitten in jouw Ambiant pvc vloer, ongeacht of je deze al jaren in huis hebt liggen of pas hebt aangeschaft.

Ftalaten zijn weekmakers die aan pvc vloeren worden toegevoegd om deze soepel te maken. Ftalaten blijven echter niet opgesloten in de vloer, maar verspreiden zich en komen in de omgeving terecht. Dit kan schadelijk zijn voor onze gezondheid. Wij zijn net als jij geen fan van deze weekmakers en produceren al onze pvc vloeren daarom geheel ftalaatvrij. Om onze pvc vloeren soepel te houden, maken wij gebruik van de ftalaatvrije, veilige weekmaker DOTP. DOTP voldoet aan verschillende Europese regelgevingen en normen voor veilig gebruik in producten en is niet schadelijk voor onze gezondheid. Door deze veilige weekmaker kunnen Ambiant pvc vloeren ook veilig gebruikt worden in combinatie met vloerverwarming.

Wij selecteren met zorg veilige en duurzame grondstoffen voor ons pvc. Onze vloeren worden daarom volledig geproduceerd van nieuwe, schone grondstoffen. Op die manier weten wij precies wat er in onze vloeren zit. Daarnaast hebben al onze vloeren het TÜV Proficert Premium certificaat. Dit certificaat wordt toegekend aan producten die voldoen aan de strengste eisen in Europa op het gebied van kwaliteit, milieu en gezondheid.

Vergelijk producten (0)