Blog categorie: pvc
14 februari, 2022

Ontdek de gloednieuwe Ambiant pvc collectie

Ontdek de gloednieuwe Ambiant pvc collectie

De Ambiant pvc collectie is de afgelopen periode uitgebreid met 8 trendy en stijlvolle vloeren. In prachtige natuurgetrouwe patronen en matte kleuren zijn deze vloeren volledig afgestemd op de laatste woontrends. Een leuke bijkomstigheid, vijf van deze kwaliteiten zijn ook nog eens extra scherp geprijsd. Zo is de kans groot dat er binnen de pvc collectie van Ambiant voor ieder budget een geschikte pvc vloer te vinden is. Ook de nieuwe kwaliteiten hebben, net als de huidige pvc collectie, een waterbestendig karakter en extra matte toplaag. Daarnaast zijn de kwaliteiten geschikt voor vloerverwarming en -koeling. Wat deze collectie dan zo uniek maakt? Je leest het hieronder.

ga terug naar de collectie

Extra scherp geprijsde pvc vloeren

Binnen de nieuwe pvc collectie zijn er maar liefst vijf vloeren extra scherp geprijsd. We hebben het dan over de Sarino, Navaro, Spigato Navaro, Sentima en Venera. Deze vloeren hebben een allover structuur waarin het hout- en tegelpatroon licht te voelen is. Veel van deze vloeren hebben een toplaag van 0,55 millimeter en een enkeling van 0,30 millimeter. Het grootste verschil met de ander click pvc vloeren uit de Ambiant collectie is het ontbreken van een geluidsreducerende onderlaag. Het is daarom noodzakelijk om gebruik te maken van een ondervloer. Tussen deze unieke kwaliteiten vind je onder andere een authentieke visgraat vloer en een extra grote beton tegel.

Onze vertrouwde kwaliteit in een nieuw jasje

Naast de extra scherp geprijsde vloeren, hebben we nog eens drie extra vloeren aan onze pvc collectie toegevoegd: de Estino, Spigato Estino en Spigato Vivero. Deze vloeren zijn zowel verkrijgbaar in de vertrouwde plak als click variant. Uiteraar is de click uitvoering voorzien van het revolutionaire Silent Rigid Clicksysteem. Daardoor zijn de vloeren al voorzien van een 10dB geluiddempende onderlaag en dus heerlijk stil. De vloeren hebben een natuurgetrouwe structuur die volledig overeenkomt met het patroon dat je ziet, dit maakt de vloeren enorm realistisch. Met de Spigato Estino en de Spigato Vivero is de all-time favorite Spigato collectie verder uitgebreid met nieuwe kleuren en patronen. Zo heeft de Spigato Estino een heel rustig patroon zonder scheuren en noesten en heeft de Spigato Vivero wat meer kleurvariatie in de plank met kleine noestjes.

Vergelijk producten (0)