Zoeterwoude, Ambiant verkooppunt in Zoeterwoude

Zoeterwoude

Specialist in:

laminaat

,

pvc

,

co-pro

,

traprenovatie

Adresgegevens:

Hoge Rijndijk 317
2382AP Zoeterwoude
Nederland
Tel: 071-54 10 441

Openingstijden:

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 - 17:30
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 17:30
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
12:00 - 17:00

Waarom Ambiant vloeren?

Ambiant volgt de trends in vloeren op de voet, luistert continu naar wat jij mooi vindt en speelt daar direct op in. Geef ook klank aan je interieur met een unieke Ambiant vloer en laat je inspireren door onze prachtige collectie. Eigentijdse en kwalitatieve vloeren die vorm geven aan jouw leefstijl. In de mooiste houtmotieven, stoere betonlooks en een vernieuwende, moderne collectie in samenwerking met vtwonen.

Een vloer is om op te leven. Natuurlijk wil je dat deze naast praktisch en comfortabel ook veilig is. Zodat ook kinderen en huisdieren er ongestoord op kunnen spelen. Ambiant hecht veel waarde aan jouw gezondheid en het milieu. Zo is Ambiant pvc geheel ftalaatvrij en voorzien van biologische weekmakers. Daarnaast is de backing van een deel van onze bijzondere Supreme vinyl collectie gemaakt van gerecyclede petflessen.

De vloer is de basis voor jouw interieur. Een mooie vloer laat een huis leven. Geïnspireerd door de natuur hebben onze vloerencollecties een compleet aanbod met prachtige kleuren en patronen. Ontdek vanaf je eigen bank welk vloer in jouw interieur past met onze AI-tool of roomconfigurator. Liever de vloer voelen, zien en ervaren? Bezoek dan één van onze dealers in jouw buurt of vraag een gratis kleurstaal aan.

Waarom Ambiant vloeren